Οφέλη από την κατανάλωση κινέζικης σούπας τζίντζερ για να ξεκινήσετε την ημέρα

Σύμφωνα με πολλές αναφορές και παρατηρήσεις από γιατρούς, πολλοί καρκινοπαθείς μετά την ανάρρωσή τους από σοβαρή ακτινοθεραπεία και χημειοθεραπεία, το σώμα τους θα έχει κάποια πολύ αδύναμα σημάδια όπως δεν έχει όρεξη για φαγητό, δεν μπορεί να πιει κρύα πιάτα, φοβάται το κρύο, στομαχόπονος, εύκολο να πάθεις διάρροια. Όλα αυτά οφείλονται στο μη υγιές ή εβδομαδιαίο στομάχι και τα συστατικά “Yang” δεν είναι αρκετά στο στομάχι.

Υπάρχει μια πολύ καλή πρόταση από την αρχαία κινεζική ιατρική που αναφέρει να πίνετε ωμή σούπα τζίντζερ ή ποτό νωρίς το πρωί μόλις σηκωθείτε από το κρεβάτι.

Γιατί; Όπως σύμφωνα με την κινεζική φαρμακευτική αγωγή, η ωμή σούπα τζίντζερ μπορεί να μας βοηθήσει να αναγεννήσουμε το «Yang Qi» μέσα στο στομάχι μας και να το κάνει πιο δυνατό, όπως ακριβώς το να πίνουμε ωμή σούπα τζίνσενγκ. Ως εκ τούτου, βελτιώνει την αδύναμη στομαχική ασθένεια που μπορεί να έχουν κάποιοι από εμάς.

Η συνταγή είναι εδώ:

Συστατικά: 6 κομμάτια ακατέργαστη φέτα τζίντζερ, 6 κομμάτια κόκκινους χουρμάδες, 30 γραμμάρια ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο

Μέθοδος: Ξεπλύνετε όλα τα υλικά, αφαιρέστε τους σπόρους από τους κόκκινους χουρμάδες. Βάλτε όλα τα υλικά σε μια γάστρα, προσθέστε σε 1 μπολ νερό, βράστε για περίπου 10-15 λεπτά. Το σερβίρετε όσο είναι ακόμα ζεστό ή ζεστό.

Συμβουλή:

1. Πιείτε το με άδειο στομάχι το πρωί αμέσως αφού ξυπνήσετε από το κρεβάτι.

2. Δεν συνιστάται να πίνετε το βράδυ.

3. Μερικοί άνθρωποι μπορεί να έχουν φουσκωμένο λαιμό μετά τη λήψη αυτού, μπορείτε πραγματικά να προσθέσετε 6 τεμ μαύρο αποξηραμένο ξινό δαμάσκηνο καθώς έχει ως αποτέλεσμα να μειώνει τη θερμότητα που προκαλεί το τζίντζερ.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *